1–1 i Örebro

Örebro tog ledningen. Vi kom ikapp och nästan förbi.

– Såklart man är missnöjd. Vi vill ha segrar, sa Tobias Sana efteråt.

Det var en match där spelet böljade fram och tillbaka men där det långa stunder saknades målchanser.

Alexander Farneruds skott från straffområdesgränsen var första halvlekens bästa blåvita läge.

Strax före 70:e minuten var Patrik Karlsson Lagemyr nära, men Örebros målvakt Oscar Jansson räddade. Däremellan gjorde ÖSK 1–0 på en av sina få målmöjligheter.

Vi var riktigt nära att kvittera när August Erlingmark nickade utanför i 82:a minuten.

Kvitteringen kom dock. Äntligen. Inhopparen Emil Holm forsade fram på sin högerkant, tog sig in i straffområdet och fälldes av hemmalagets Nordin Gerzic. Domaren pekade på straffpunkten.

Fram klev Tobias Sana. Han skickade säkert in 1–1.

– Jag hade bestämt mig. De försökte psyka mig innan, men jag har varit med länge i gamet, sa Tobias efter matchen.

Vi hade ytterligare boll inne. Men Christian Kouakou vinkades av för offside när han stötte in den i andra tilläggsminuten.

– Vi måste göra mål på våra lägen. Örebro gör det bra. De är spelskickliga och det är tufft att hamna i underläge i den här värmen, men det är starkt av oss att komma tillbaka, säger Tobias Sana.