Tung eftermiddag i Sundsvall

Två blåvita mål i den andra halvleken räckte inte.
Sundsvalls 3–0-ledning efter den första halvleken blev för stor att hämta upp

På NP3 Arena i Sundsvall väntade tabelljumbon Gif Sundsvall under söndagseftermiddagen.

Hemmalaget tog ledningen efter tio spelade minuter genom Pontus Engblom, som även utökade på straff i den 32:a minuten.
I den första halvlekens sista sekvens utökade Peter Makrillos sedan Sundsvalls ledning till 3–0.

– Vi gör ingenting bra och lyckas inte med något. Det ser ut som att vi har förlorat matchen på förhand och det är katastrof, sa Mikael Stahre i halvtidsintervjun.

Till den andra halvleken byttes Suleiman Abdullahi och Erik Sorga in till ett Blåvitt med mer energi och frenesi än i den första halvleken.

Erik Sorga såg till att reducera från nära håll efter en passning av Gustaf Norlin med en kvart kvar att spela. I den 94:e minuten kom en ny reducering genom Gustaf Norlin.

Närmare än så kom vi dock inte och matchen slutade därmed 3–2 till Gif Sundsvall.