Städalliansen förlänger

Städalliansen klev in som ny partner till IFK Göteborg inför säsongen 2016, och sedan dess har samarbetet både förlängts och fördjupats.

Marcus Bäcklund är försäljningschef på Städalliansen, och ser positivt på en gemensam framtid tillsammans med IFK Göteborg och övriga partners:
– Jag är väldigt nöjd med de möjligheter och förutsättningar som IFK Göteborgs affärsnätverk har gett oss. Vi har fått nya uppdrag, men även hittat nya inköpskanaler. Det är därför en självklarhet för oss att förlänga vårt partnerskap och vi är både stolta och glada över att vara en av IFK Göteborgs Premiumpartners.

Vi är både stolta och glada över att vara en av IFK Göteborgs Premiumpartners

Städalliansen har på kort tid etablerat sig som en spelare att räkna med när det kommer till städtjänster i Göteborgsregionen. Utöver att hålla Kamratgården ren så har de även knutit till sig flertalet hyresgäster på Prioritet Serneke Arena som till exempel Änglagårdsskolan, Akademin och Intersport.
– Vi är oerhört glada över att ha Städalliansen som partner och leverantör även framöver. Vi har haft en god dialog med dem från första dagen de steg in på Kamratgården, och samarbetet har utvecklats i positiv riktning enligt plan, säger IFK Göteborgs Martin Celander och fortsätter:
– Vår gemensamma ambition från första början var att hitta en leverantör av städtjänster till Kamratgården. En leverantör som dessutom skulle bli en aktiv partner inom vårt affärsnätverk. Detta har Städalliansen uppfyllt med råge och vi är väldigt nöjda med vårt samarbete.

Utöver kontorstjänster erbjuder Städalliansen även hemstädning, flyttstädning och lokalvård som exempelvis golvvård och fönsterputs. För mer info eller för att komma i kontakt med Städalliansen, klicka här.

Vill även ni vara med i den blåvita partnerfamiljen tillsammans med många andra intressanta företag från en mängd olika branscher? Vill även ni vara med på vår resa mot 2021 då Göteborg fyller 400 år och då vi gärna vill ge staden ett SM-guld? Eller känner du någon annan som skulle passa in? Varmt välkommen att kontakta oss här.