180820 IFK Göteborgs David Boo Wiklander efter fotbollsmatchen i allsvenskan mellan IFK Göteborg och Östersund den 20 augusti 2018 i Göteborg. Foto: Michael Erichsen / BILDBYRÅN / Cop 89

”Fantastiskt med det stöd och engagemang som visas”

Trelleborg på Gamla Ullevi – då välkomnar David Boo Wiklander det supporterstöd som finns.
– Klart vi påverkas och blir stärkta av det, säger den blåvita lagkaptenen.

I torsdag fanns det en hälsning från Kommandobryggan till IFK Göteborg. På en banderoll stod det: ”Sluta aldrig kriga!/KB”. Svaret från Kamratgården löd: Tack för att ni finns.

Då spelare och ledare anlände till den sista finputsen inför mötet med Trelleborg på Gamla Ullevi fanns ett nytt budskap: ”Vi är alltid med er/KB”.
– Verkligen fantastiskt med det stöd och engagemang som visas och att alla sluter upp. Tillsammans har vi insett situationen vi befinner oss i och tillsammans ska vi se till att ta oss ur den. säger lagkapten David Boo Wiklander, som fyllde 34 år en dag innan Blåvitt firade sin 114:e födelsedag.

Han hoppas givetvis på samma tryck som alltid på Gamla Ullevi.
– Naturligtvis är det ännu roligare att spela höstmatcher om placeringar i andra änden av tabellen, men överhuvudtaget är uppgifter som är av stor betydelse jäkligt inspirerande. Inte minst i vår egen hemmaborg.