Från festival till fredagsfest

Imorgon är det fullt av festligheter i Göteborg, då såväl Way out West som IFK Göteborg-Sirius går av stapeln. För dig som vill se både Blåvitt och festivalens artister, här har vi lösningen!

Timbuktu, Miriam Bryant och IFK Göteborg. Det är några av höjdpunkterna under morgondagen i Göteborg. Spelplatserna är dock inte desamma, men vi har underlättat för dig som är blåvit och samtidigt festivalbesökare och vill få ut det bästa av två världar.

Buss mellan Linné och Gamla Ullevi
Blåvittbussen tar dig som vill från festivalen till morgondagens fotbollsfest. Klockan 18.00 avgår bussen från Linnéplatsen (från Lilla Soffbutiken) och kör direkt till Gamla Ullevi.

Om du vill åka med bussen, skicka din anmälan till info@ifkgoteborg. Ange namn, telefonnummer och e-postadress. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller men vi vill ha din anmälan senast 14.00 imorgon, fredag.

Festivalarmband = fribiljett
Vi bjuder på 200 fribiljetter till nedre stå (sektion G-I) för festivaldeltagare. Fribiljetten erhålls vid uppvisande av festivalarmband i uppmärkt biljettkassan på matchdag. Biljettluckan öppnar kl. 16.00. Begränsat antal platser, först till kvarn gäller.

Så, sjung upp på Way out west, sjung ut på Gamla Ullevi – vi ses imorgon!