Giorgi i a-landslag

Merparten av spelarna i IFK Göteborg har gått på ledighet. För några väntar dock uppdrag i olika nationers tjänst. Exempelvis Giorgi Kharaishvili.

IFK Göteborgs a-trupp har semester fram till och med fredag 8 juni, då det är återsamling på Kamratgården. Det vill säga, merparten av spelarna, är lediga. För några väntar landslagsuppdrag under uppehållet.

Giorgi Kharaishvili är uttagen i Georgiens a-landslag, som ligger på läger i Österrike med två matcher inkluderade. Fredag 1 juni står Malta för motståndet och 5 juni väntar Luxemburg.

André Calisir har anslutet till Armeniens landslag, som också är stationerade i Österrike och som spelar mot Moldavien 4 juni.

Pontus Dahlberg, som framöver kommer att representera Watford, har EM-kval för u21 mot Malta 7 juni. I samma trupp återfinns även Gustav Engvall.

Vajebah Sakor och Mikael Ingebrigtsen var uttagna till ett läger med Norge U21, men valde att avstå på grund av skadekänning.

Sverige P18 (födda 2000) laddar upp inför EM-kval i höst med att spela en turnering på Gotland. Ungern 5 juni och Turkiet 9 juni väntar blågula grabbar där IFK Göteborg bidrar med Jake Weisbrod och Måns Saebbö.