Håkans väg tillbaka

Han svävade mellan liv och död och överlevde.
Nu kämpar Blåvittsupportern Håkan Brodin varje dag med rehab, vardagslivet – och att kunna följa IFK Göteborg lika tätt som tidigare.
– Fotbollen har varit en jättemotivator, det finns ingen plats på jorden där jag trivs lika bra som på Gamla Ullevis läktare, säger han till Blåvittpodden.

9 november drabbades Håkan Brodin av stroke. Bara 33 år gammal. Han hämtades med ambulans till akuten, försattes i koma i mer än två veckor och blev kvar på sjukhuset tills början på januari.

I nya avsnittet av podcasten Blåvittpodden berättar Håkan bland annat om vägen tillbaka, rehabiliteringen, om hopp, stödet från de blåvita supportarna och vad IFK Göteborg betyder för honom mitt i allt.

Håkan var tillbaka på Gamla Ullevi igen i början av april. Hemmapremiären mot Hammarby var hans stora mål från början av rehabiliteringen.
– Det är så jäkla vackert. Det är ren och skär lycka. Jag vet inget som är vackrare än att följa Blåvitt. Det skulle vara om man får barn någon gång. Att vara en del av något är mäktigt, säger han i Blåvittpodden.

Lyssna på Blåvittpodden i din podcastspelare eller på www.blavittpodden.se.