Bildbyrån

Hemmamatch idag – avspark 16.00

Idag spelas den första tävlingsmatchen för säsongen 2018. Nedan finner du mer information inför matchen.

Matchstart

Matchen mellan IFK Göteborg och Varbergs BoIS startar kl. 16.00. Entréerna öppnar kl. 15.00. Observera att matchen spelas på Bravida Arena.

Entréer

Klicka här för översikt av arenan samt entréer.

Biljetter

Om du inte redan har köpt din biljett, gör du det enklast här.

Biljetterförsäljning sker även i biljettkassan på Bravida Arena. Biljettkassan finns vid entré AB och öppnar två timmar före matchstart, d.v.s. klockan 14.00.

Mat- och dryck

På Bravida Arena finns ett flertal kiosker runtom på arenan. I kioskerna går det bra med såväl kort- som kontantbetalning.

Hitta till Bravida Arena

Enklaste sättet att ta sig till Bravida Arena är med kollektivtrafiken. Hållplatserna närmast arenan är ”Rambergsvallen” och ”Wieselgrensplatsen”. Hitta din resa på www.vasttrafik.se. Det finns en cykelparkering i anslutning till Inladsgatan. För bilburna gäster finns parkering i anslutning till arenan. Här betalar du genom parkeringsautomaten som tar mynt samt Göteborgs Stads parkeringsapp.

Blåvittshopen

Blåvittshopen kommer att finnas på plats med försäljning utanför arenan. Dagen till ära har vi ett Cuperbjudande med 2 st halsdukar för endast 300 kr. Passa på att köpa dina blåvita souvenirer inför säsongen 2018.

För er som inte kan vara på plats

Är du inte på plats idag, men vill ändå se matchen? Matchen sänds via CMore och köper du matchen här går en del av intäkterna till IFK Göteborg.

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta gärna IFK Göteborgs kansli på e-post: biljetter@ifkgoteborg.se eller telefon 031-703 73 00.