180428 IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi under fotbollsmatchen i allsvenskan mellan IFK Göteborg och Häcken den 28 april 2018 i Göteborg.

Ladda med laget på Heden

Söndag 20 maj bjuder IFK Göteborg in till en öppen träning. På Heden och en nylagd konstgräsmatta.
– Vi hoppas riktigt många vill komma och stötta oss inför matchen mot Elfsborg, säger Poya Asbaghi.

Nästa omgång i allsvenskan bjuder på en av årets stora fotbollsfester. IFK Göteborg möter Elfsborg. Måndag 21 maj väntar en karavan av änglar, som på sin väg till Borås, visar sitt stöd. Dessutom kommer Blåvitt att ha en öppen träning mitt i centrala staden dagen före avspark.
– Dels för att känna på det underlag som väntar borta mot Elfsborg, men framförallt för att visa vår uppskattning och vår tacksamhet mot både supportrar och media som under våren visat stor respekt för vår önskan om att ha stängda träningar inför match, säger tränare Poya Asbaghi och fortsätter:
– Jag vet att det finns ett stort intresse av att komma till våra träningar för att ge oss sitt stöd och hoppas så många som möjligt har lust och möjlighet att ta sig till Heden på söndag.

Kring 10.45 kommer truppen att köra igång på en av de nylagda planer på Heden, som är besiktigade och klara för användning.

Redan på lördagen blir det en försmak av det prestigefyllda mötet mellan Elfsborg och IFK Göteborg. Elit1 tar i juniorallsvenskan emot Elfsborg på Kamratgårdens hybrid med avspark 14.00.