Spelare och ledare hyllar stödet

Öppen träning inför matchen mot Östersund. Då kom uppemot 500 supportrar till Kamratgården för att visa färg. Uppskattat? Kan man lugnt påstå.
– Magiskt stöd då vi behöver det som mest, säger Emil Salomonsson.

Anhängare till IFK Göteborg bjöd på en makalös styrkedemonstration då det vanligtvis stängda träningen dagen före match var öppen och föregicks av ett välkomnande från spelare och ledare i Blåvitt.

På plats fanns bland andra en Food Truck från Ove Gatukök, fika från Selecta, familjer, kompisgäng, hundägare och många fler.
Fler hundra änglar hade tagit sig till IFK Göteborgs hem.

Emil Salomonsson:
– De fyller oss med så mycket positiv energi, vilket de för övrigt gjort hela säsongen. Att det kommer så många och stöttar oss i den situation vi befinner oss i är så stort och kanske är det som samlingsplats Kamratgården fyller sin viktigaste funktion. Jag har varit med så länge att jag varit med om det här då vi krigat i toppen och när vi haft det tungt.

Kapten David Boo Wiklander:
– Härligt att få liv kring vår träning. Jag noterade med glädje även att väldigt många barnfamiljer fanns på plats och hade tagit sig tid och möjlighet till en söndagsutflykt för att stödja oss.

Nyförvärvet Sargon Abraham:
– Mäktig upplevelse att så många tagit sig tid för att komma hit. Det bästa vi kan glädja alla med är att ge dem tre poäng i morgon (måndag) kväll.

Tränare Poya Asbaghi:
– Fantastiskt att se vad vi betyder för dem. Hopppas alla som är här inser vad de betyder för oss.

Målvaktstränare Stefan Remnér:
– Vilken inramning. Mycket bra.

Assisterande tränare Alf Westerberg:
– Oerhört inspirerande.

Träningen avslutades med applåder från samtliga inblandade denna magiska augustisöndag.

Vi ser alla gärna en repris måndag kväll.