Supportrarnas superladdning

Elfsborg borta och Djurgården hemma – då går IFK Göteborgs fantastiska supportrar ”all in”. Med öppen söndagsträning på Heden, med en karavan till Borås och med ”KB goes big”, då stockholmare kommer på besök.

Måndag 21 maj väntar Elfsborg i ett prestigemöte på Borås Arena. Tre dagar senare kommer regerande cupmästarna Djurgården till Gamla Ullevi i vår sista hemmamatch innan VM-uppehållet.
Spelare och ledare i IFK Göteborg är givetvis preparerade, laddade och på tårna inför det som väntar.
Precis som våra supportar.
Kolla bara.

Söndag 20 maj:

Öppen träning på klassisk fotbollsmark. Dahlberg, Mix, ”Sebban”, ”Tobbe” och de andra kommer med Blåvittbussen till den nylagda konstgräsmattan på Heden för att köra den sista finslipningen inför måndagens match.
Strax efter 10.30 drar Poya Asbaghi igång.

Måndag 21 maj:

Den berömda blåvita karavanen är samlad och står redo vid Bårhultsmotet för vidare och gemensam avfärd till Borås.
För att på broar, viadukter och längs hela riksväg 40 bidra till att visa färg.
För att hylla spelare och ledare i bussen på väg mot tre poäng.
För att visa vilka som är störst, bäst och vackrast.

Torsdag 24 maj:

”KB goes big”. I den sista hemmamatchen inför det sex veckor långa speluppehållet i allsvenskan arbetas det stenhårt bland våra supportrar för att det ska bli trångt på Kommandobryggan. Både den undre och övre sektionen kommer att vara klacksektion.
Djurgården ska mötas av en slutsåld blåvit kortsida.

Gustav Engvall ser fram emot det stöd och den uppbackning som väntar inför Elfsborg och Djurgården.
– Riktigt mäktig insats av våra supportrar. Alltid kul med mycket folk på våra träningar, vilket jag hoppas det blir på Heden. Sedan var jag med 2015 då den blåvita karavanen åkte från Göteborg till Borås och då det var blåvitt på varenda bro och viadukt längs vägen, grym känsla. Vår klack på Gamla Ullevi är nummer 1 redan som det är. Lyckas man dessutom helt fylla hela kortsidan blir det självklart ännu mera tryck.

Din biljett till matchen mot Djurgården köper du här.
Bortaresainfo Elfsborg hittar du här.