Truppen mot Djurgården

Dags för andra uppgiften i en vecka som innehåller tre matcher. Regerande cupmästarna Djurgården kommer till Gamla Ullevi.

Matchförberedande träning på Kamratgården under ännu en blå himmel och en fantastisk majsol. Med match var tredje dag, då allsvenskan del 1 är inne i sitt slutskede, handlar det förstås inte om några tyngre fysiska pass.
– Det är tätt mellan matcherna just nu, men det ska vi klara av att hantera, säger assisterande tränare Alf Westerberg.

Den tunga poängförlusten mot Elfsborg tidigare i veckan är givetvis inte glömd. Däremot hanterad och lagd åt sidan. ”Affe”:
– Att tappa segern med bara några sekunder kvar sved, men det fanns mycket i matchen som vi tar med oss. Det var genomgående en ny god prestation där vi har en linje i det vi gör.

Nu väntar Djurgården torsdag kväll.
– Tunga. Fysiska. Raka. Dessutom med ett lyft i allsvenskan efter cupvinsten mot Malmö FF. Men vi har bra koll på dem och hoppas hitta de nycklar vi behöver.

Truppen:
Pontus Dahlberg, Erik Dahlin, David Boo Wiklander, Kristopher Da Graca, André Calisir, Carl Starfelt, Sebastian Eriksson, Billy Nordström, Mix, Vajabah Sakor, Emil Salomonsson, Victor Wernersson, August Erlingmark, Amin Affane, Sebastian Ohlsson, Tobias Hysén, Giorgi Kharashvili, Elias Omarsson, Gustav Engvall.