Truppen mot Torns IF

En lätt aktivitet på Kamratgården, lunch – och avfärd söderut.
– Det räcker att titta på matcher i cupen tidigare i veckan för att förstå att vi tar det här på största allvar, säger Alf Westerberg inför kvällens match mot Torn.

18.30 är det avspark på Klostergårdens IP. Hemmalaget, nykomlingen och topplaget i söderettan tar emot Blåvitt i den andra omgången av Svenska Cupen.

Assisterande tränare Alf Westerberg:
– En oerhört viktig match för oss. Seger innebär till en början gruppspel i början av 2019 med möjlighet att ta oss långt. Sedan har vi stor respekt för ett motstånd som är fysiskt tuffa och som stått för en imponerande säsong så här långt. Vi har sett ett flertal allsvenska lag försvinna mot på papperet svagare motstånd och vet vilken nivå vi måste upp på.

IFK körde en stund på hemmaplan inför avfärd. Lite jogging, kvadrat och taktiksnack.

Truppen:
Erik Dahlin, Tom Amos, Carl Starfelt, Marcus Degerlund, Kristopher Da Graca, Andreas Öhman, Emil Salomonsson, Victor Wernersson, Amin Affane, Fredrik Oldrup Jensen, August Erlingmark, Alhassan Yusuf, Sargon Abraham, Sebastian Ohlsson, Robin Söder, Benjamin Nygren, Giorgi Kharaishvili, Patrik Karlsson Lagemyr.

För dig som inte har möjligheten att åka till Lund för att se matchen så sänds den på C More. Köp hem matchen via den här länken så går en del av intäkterna till IFK Göteborg.