Upptaktsträffen 2018 är avklarad

100-tals frågor. Mediarepresentanter från hela landet. Årets upptaktsträff är genomförd.
– Man förstår vilket intresse det finns för allsvenskan, säger IFK Göteborgs tränare Poya Asbaghi.

Onsdag eftermiddag samlades samtliga 16 allsvenska lag, som representerades av tränare och en spelarprofil, på Arlanda. Bland dem ett flertal ex-änglar som Nordin Gerzic (Örebro), Tom Pettersson (Östersund) och David Moberg Karlsson (IFK Norrköping). Samt givetvis Poya Asbaghi och Sebastian Eriksson från IFK Göteborg.

På plats var dessutom en majoritet av fotbollsmedia i vårt avlånga land och vi kan konstatera att den blåvita montern var en av de mer välbesökta och att många ville prata med en tränare och en lagkapten från Kamratgården.
– Det har väl blivit att man besvarat ett antal hundra frågor. Fantastiskt hur populär och medial vår högsta serie är, summerade Poya efteråt.

Även ”Sebban” var imponerad över all uppmärksamhet och det intresse som finns kring seriepremiären och efterföljande matcher.
– Otroligt. Att så många av dem är nyfikna på oss är helt naturligt. Vi är av tradition en av de största klubbarna och jag förstår att de vill veta hur vi har det inför säsongsstart.

Eftermiddagens individuella intervjuer följdes sedan av en direktsänd lagprestation på scen, där Jesper Hussfelt och Anders Andersson från C More pratade med premiärlagen tillsammans från scen. Bland annat hälsade Trelleborgs tränare Patrick Winqvist, med ett leende, sina gäster på påskdagen välkomna.
– Att komma till Vångavallen har de säkert längtat efter…
Mer än denne kan tro.

Upptaktsträffen är över.
Ett stort antal intervjuer genomförda.
Därmed är det snart dags för allsvensk avspark.