Poya har förlängt över 2022

IFK Göteborg och Poya Asbaghi är överens om att förlänga det kontrakt som löper ut efter nästa säsong. Ett nytt avtal som sträcker sig över 2022 är signerat.

Han kom till IFK Göteborg inför 2018. Nu har Poya Asbaghi skrivit på ett avtal som sträcker sig över 2022.

– Jag kom hit med uppgiften att med förändrat spelsätt och med föryngring i truppen bygga ett Blåvitt som sakta men säkert börjat sin resa tillbaka mot toppen. Idag, ett och ett halvt år senare, är jag stolt och glad över hur långt vi kommit och samtidig väldigt exalterad över vad som väntar framöver, säger Poya och fortsätter:

– Jag är fortfarande allsvenskans yngsta huvudtränare och med det sagt är det fortfarande oerhört viktigt att verka i en miljö där jag utvecklas minst lika mycket som min omgivning och därför kan jag inte vara på en bättre plats än Kamratgården och IFK Göteborg.

Sportchef Kennet Andersson:
– På den korta tid jag varit här har jag upptäckt att långsiktighet är det svåraste att komma åt. Därför är det extra roligt att knyta upp Poya över tre nya år. Vi är väldigt nöjda med det han åstadkommit så här långt och vi är övertygade om Poyas kunskap är den optimala för att tillvarata klubbens filosofi.