”Sebban” i allsvensk comeback

Ett flertal blåvita spelare är åter redo för spel. Som exempelvis Sebastian Eriksson.
– Att ”Sebban” är med i truppen glädjer mig oerhört. Jag har givetvis sett vilket arbete han lagt ner för att komma tillbaka, säger Poya Asbaghi efter dagens träning på Kamratgården.

Tidigare i veckan gjorde Sebastian Eriksson comeback efter sina ljumskbesvär sedan tiden i Grekland. Det blev 45 minuter i U21-mötet med Häcken. Nu är han tillbaka även i allsvenska sammanhang och i den trupp som måndag kväll möter IFK Norrköping.

Poya Asbaghi:
– Personligen är jag oerhört glad över att kunna bekräfta det. Sebastian har inte enbart arbetat hårt för egen del, utan även pushat övriga i truppen under en jobbig och lång skadeperiod.

Det är dessutom ytterligare spelare som svarat positivt på tester senaste dagarna och som finns med på bussen till Östergötland. Lasse Vibe, Sargon Abraham, Junes Barny och Robin Söder är åter tillgängliga.

Truppen:

Giannis Anestis, Tom Amos, Kristopher Da Graca, Carl Starfelt, Emil Holm, André Calisir, Sebastian Ohlsson, Victor Wernersson, Junes Barny, Sebastian Eriksson, Patrik Karlsson Lagemyr, August Erlingmark, Sargon Abraham, Benjamin Nygren, Alhassan Yusuf, Giorgi Kharaishvili, Robin Söder, Lasse Vibe.

– Det krävs en prestation i toppklass om vi ska få med oss ett resultat borta mot Norrköping. Även om det gått lite tungt för dem vet vi vilken kvalitet det finns i laget. Samtidigt har vi ett gott självförtroende, vilket förhoppningsvis synas på planen i morgon (måndag).

Truppen presenteras av GP Batteries – premiumpartner till IFK Göteborg.