Truppen mot GIF Sundsvall

Nypremiär på hemmaplan. Det ser IFK Göteborgs fram emot.
– Vi är grymt motiverade och längtar efter det stöd vi alltid har på Gamla Ullevi, säger tränare Poya Asbaghi.

Tidigare i veckan drabbades Blåvitt av ett tungt bakslag då det stod klart att Patrik Karlsson Lagemyr är långtidsskadad.
– Det har varit några tuffa dagar med tanke på besked som gavs. Samtidigt stöttar vi alla ”Paka” och har hittat ett sätt att omvandla det till positiv energi. Det hoppas jag att vi kommer att visa mot GIF Sundsvall, säger Poya Asbaghi och fortsätter:
– Samtidigt finns det en stor respekt för motståndet, som bland annat har ett inre mittfält som håller toppklass. Vi måste vara fokuserade på det som krävs och exempelvis vara noggranna i vår speluppbyggnad.

Med skador/rehab (”Paka” och Sebastian Ohlsson) samt avstängning på Lasse Vibe öppnar det upp för en debut i en blåvit allsvensk trupp. Noah Alexandersson, som skrev på ett a-lagskontrakt tidigare i sommar, finns med bland de spelare som tagits ut.

Truppen:

Giannis Anestis, Tom Amos, André Calisir, Carl Starfelt, Rasmus Wikström, Emil Holm, Nzuzi Toko, Victor Wernersson, Kristopher Da Graca, Sebastian Eriksson, Adil Titi, Amin Affane, August Erlingmark, Alhassan Yusuf, Sargon Abraham, Giorgi Kharaishvili, Robin Söder, Noah Alexandersson.

Köp din biljett till matchen här.