Publikinfo AaB Ålborg

Det har blivit dags för årets första match. Säsongspremiär mot AaB Ålborg. Här följer information inför ditt besök.

Hemmamatch idag – avspark 14. 00
IFK Göteborg möter Ålborg i den första träningsmatchen för säsongen 2020. Nedan finner du mer information inför avspark.

Entréer
Entréerna öppnar kl. 13.00. Se arenakartan nedan. Vid inpassering ombeds alla som kommer med biljett i mobilen att ljusa upp sin skärm till maximal styrka för en snabbare inpassering.

Tillgänglighetsinformation
Personer med rullstol hänvisas till arenans huvudentré. Ta hissen upp för att komma till våning 1 där inpassering för rullstol sker via ingången till sittplatsläktaren. För dig som vill vara i nivå med planen finns 1-2 rullstolsplatser. Inpassering sker i detta fall via matchentrén (entrén för sittplats).

Blåvittshopen
Blåvittshopen kommer att finnas på plats. Du hittar shopen vid ingången till sittplats vid dagens match. Passa på att köpa dina blåvita souvenirer inför säsongen 2020.

Mat och dryck
• Kiosker finns i arenan. Kioskerna är kontantfria och betalning sker med kort eller Swish.
• Restaurang Campo har blåvita erbjudande på menyn.

BlåVitt-Wings + BlåVitt Combo
BlåVitt-Wings + BlåVitt-Combo Går att beställa mellan 11.30-14.00. Sedan är restaurangen stängd.

Biljetter
Observera att det inte finns någon biljettförsäljning på plats. Till denna matchen gäller endast förköpta biljetter.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt arenan. Vid samma tidpunkt arrangeras även Kvibergs Marknad, vilket gör att vi råder dig att inte ta bilen till arenan. Istället ber vi dig att ta kollektiva färdmedel till Prioritet Serneke Arena. Hållplatserna Kviberg (spårvagn 6, 7, 11) och Brovägen (buss 58, 519) är bara en kort promenad från arenan och med hjälp av Västtrafiks webbsida kan du enkelt planera din resa.

Säkerhet
IFK Göteborg arbetar ständigt för att kunna erbjuda trygga och säkra evenemang. Därför utförs bland annat visiteringar i entrén som kan påverka tidsåtgången för att komma in på arenan. Vi rekommenderar därför alla att komma i god tid för att undvika att missa starten på matchen. Om du önskar mer information om vårt säkerhetsarbete och vad som gäller på våra matcher hänvisar vi dig till vår hemsida.

För er som inte kan vara på plats
Är du inte på plats idag, men vill ändå se matchen? Matchen sänds via Göteborgs-Posten med start klockan 13.50.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta gärna IFK Göteborgs klubbhus på e-post: biljetter@ifkgoteborg.se eller telefon 031-703 73 00.