Så får 3 000 plats

Samhället öppnas upp.
Vid omstarten av allsvenskan hoppas vi ta emot 3 000 åskådare på Gamla Ullevi.
Så här kommer vi att göra för att fördela platserna.

Vi har hopp om att välkomna tusentals änglar tillbaka till våra hemmamatcher. Regeringens plan för att öppna upp samhället innebär att det så kallade Steg 2 beräknas gälla från 1 juli. Regeringens senaste (positiva) besked innebär att fler än 3 000 inom kort skulle kunna få plats på våra matcher. När vi vet mer kommunicerar vi det.

I väntan på ett mer exakt besked från regeringen och myndigheterna vill vi berätta om hur vi i IFK Göteborg kommer att göra med platsfördelningen. För vi är redo när besluten kommer! Vi ser fram emot möjligheten att arrangera ett smittsäkert evenemang.

Av de 3 000 platserna kommer cirka 10 procent att tillfalla föreningens partners. Samtliga platser utöver dessa tilldelas våra ordinarie årskortsinnehavare.

Ni kommer att få mer information via mejl kring tillvägagångssätt för att boka era platser.
Matcherna blir bokningsbara en åt gången och först-till-kvarn gäller.

Senast tre (3) dagar före matchdag ska du ha genomfört din bokning. Eventuellt kvarvarande platser efter dessa släpps i första hand till halvårskortsinnehavare och därefter till försäljning enligt ordinarie förtursprocedur. Där har årskortsinnehavare förköpsrätt till vänner och familj.

Vi kommer att meddela i våra kanaler så snart tidigare nämnda mejl går ut. Inför matchdagen kommer alla besökare få detaljerad information om inpassering och vad som gäller under matchen.

Med längtan i bröstet.