Agge till Grekland

August Erlingmark har skrivit på för grekiska Atromitos.
– Vi önskar honom lycka till och kommer att fortsätta följa honom i hans fortsatta karriär, säger sportchef Pontus Farnerud.

Efter fem säsonger och 168 A-lagsmatcher – och dessförinnan många år i vår akademi – har August Erlingmark bestämt sig för att fortsätta sin karriär i utlandet.

– Agge är en av våra spelare som har varit i A-truppen längst och vi har haft en bra dialog under året med tanke på att han haft ett utgående kontrakt. Nu vill han testa på ett utlandsäventyr och då är det bara för oss att önska honom lycka till. Kamratgården kommer alltid att vara hemma för Agge, säger sportchef Pontus Farnerud.

August gjorde sin första blåvita A-lagsmatch 2017 i en träningsmatch mot norska Sarpsborg och sin senaste i den sista allsvenska omgången borta mot Norrköping.

– Agge är ytterligare ett bra exempel på hur man kan ta steget från vår egen akademi, etablera sig i A-laget och sedan gå vidare. Det fylls på med Blåvittspelare ute i de europeiska ligorna och det är något vi ska vara stolta över. Det ska bli intressant att följa Agge och se honom i en annan miljö och liga.