Biljetterna släppta till bortapremiären

Vår första allsvenska bortamatch spelas mot Helsingborgs IF.
Nu har biljetterna släppts upp till försäljning. 

Söndag 10 april åker vi ner till Skåne för bortapremiär och vi räknar, som alltid, med ett stort följe och många blåvita på plats. Intresset är stort och vi har redan fått in en hel del frågor inför matchen.

– I kvartsfinalen mot Elfsborg var vi närmare 2 000 kamrater i Borås. Det var en imponerande siffra med tanke på att avsparkstiden spikades väldigt sent. Till bortapremiären har vi gott om tid att boka bussar och skapa den hetsen som krävs för att fylla alla platser vi får tillgång till, säger vår SLO Christopher Lindahl.

Vi har blivit tilldelade 1 200 biljetter på bortasektionen och cirka 500 platser på en sittplatssektion ovanför. Biljetterna lär gå åt rätt fort så vi uppmanar alla som vet att de ska åka ner till Helsingborg att säkra sin biljett tidigt.

– Första bortaresan i Allsvenskan är alltid speciell och att vi fick Helsingborg på en söndag är riktigt bra förutsättningar för att vi ska ge laget ett så bra stöd som möjligt. Vi önskade att första bortamatchen skulle spelas på en helg för att så många som möjligt ska kunna ta sig dit och det är kul att vi fick gehör för det. Spelarna ska känna att tolfte spelaren är med oavsett var i landet vi spelar och här kan vi sätta standarden för årets resande.

Supporterklubben Änglarna anordnar resa som alltid och storsatsar den här matchen. Även bussplatserna kommer att gå åt fort. Medlemmar i Änglarna har förtur till bussresorna.

Du blir medlem i Supporterklubben Änglarna här.

För att hitta mer information om resan hänvisar vi till Änglarnas Facebookevent och sociala medier.

Övergripande och mer praktisk information inför bortamatcher hittar ni som vanligt på SLO-kontona på Facebook och Twitter. Har ni frågor om något så hör av er till SLO på christopher.lindahl@ifkgoteborg.se.