Blek insats på Gamla Ullevi

Måndagen på Gamla Ullevi blev en tung sådan.
Mot Helsingborg föll vi med 1–3.

Matchen fick en trevande inledning där vi hade svårt att få vårt spel att flyta på.
Helsingborgs djupledsbollar bakom vår backlinje blev farliga flera gånger.
Men storspel av Warner Hahn höll matchen mållös.

I den 37:e minuten tappade vi boll högt upp i planen, varpå Helsingborg direkt ställde om och skickade en längre boll i djupled som friställde gästernas Wiedesheim-Paul.
Superräddning av Warner Hahn, men på returen var Amar Mushin snabbast på bollen och kunde slå in den i öppet mål.

Bara ett par minuter senare stod Eman Markovic för en fin aktion när han dribblade sig igenom i straffområdet och serverade en fristående Gustaf Norlin bollen, som kvitterade matchen.

Halvleken såg länge ut att sluta i ett likaläge, men på tilläggstid lyckades en omarkerad Rasmus Wiedesheim-Paul cykelsparka in 1–2 efter en hörna.

Ett mer offensivt lagt Blåvitt bytte in Sebastian Eriksson och Simon Thern efter pausen.
Spelet stämde stundtals bättre än i den första halvleken, men vi hade trots det svårt att skapa klara målchanser.

I stället kunde Wilhelm Loeper fastställa slutresultatet 1–3 i den 97:e i öppet mål efter att vi flyttat upp hela laget på en offensiv hörna.

Matchen slutade därmed i en tung förlust.