Ett sent mål i gästernas favör avgjorde matchen.
Hemmamatchen mot Kalmar FF slutade 1–2.
– Jag tycker att vi förtjänade mer, säger Warner Hahn.

Under måndagen var det återigen dags för allsvensk fotboll på Gamla Ullevi, med Kalmar FF som gäster för dagen.

30 minuter in i matchen klackade Marcus Berg elegant fram Tobias Sana, som hittade Oscar Vilhelmsson i djupet – som rundade målvakten och enkelt rullade in ledningsmålet. 1–0 stod sig halveken ut.

–Vi har bra kontroll på spelet. Jag och Sana har tränat på exakt den varianten, så det var skönt att det blev mål på match också, sa Oscar Vilhelmsson om målet i halvtid.

Den andra halvleken hann bara bli fyra minuter gammal innan Kalmar kvitterat matchen genom Carl Gustafsson.

Trots att vi därefter tryckte på så var det gästerna som fullbordade sin vändning med bara några minuter kvar, den här gången genom Romario på en hörna.

– Det är synd, verkligen. Speciellt om man kollar den andra halvleken där vi går för seger. Jag tycker att vi förtjänade mer, säger Warner Hahn.