Mackan fixade tre poäng

Flera ändringar i startelvan, debutanter i plural – och så tre poäng på det.
Dubbla mål av Marcus Berg gav tre poäng mot IK Sirius på Gamla Ullevi.

De drygt 12 500 personerna på Gamla Ullevis läktare manade på vårt blåvita lag rejält, och fick se en matchinledning med tydlig blåvit dominans.

Så väl Eman Markovic som Marcus Berg var nära flera gånger om under den första halvleken.
Den sistnämnde spräckte till slut målnollan med bara någon minut kvar av halvleken, när han på halvvolley bombade in ett inlägg av debuterande Abundance Salaou.

Den andra halvleken fortsatte i samma toner, där vår försvarslinje parerade de få lägen bortalaget skapade.

2–0 kom i den 55:e minuten, när Emil Salomonsson stormade fram på sin kant och serverade Marcus Berg.
Ett enklare avslut den här gången, men mål igen.

Mot slutet av matchen fick både Alai Ghasem och Tim van Assema göra debut, och såg tillsammans med sina lagkamrater att säkra tre härliga poäng.

Bland alla de positiva känslor var det en negativ som gjorde stort avtryck.