Sommarens matcher är släppta

Nu släpper vi biljetterna till fem nya publikfester på Gamla Ullevi.

En tredjedel av Allsvenskan är genomförd. I snitt har över 14 500 personer sett de inledande fem hemmamatcherna på plats. Inramningen har varit magisk och stämningen enastående. Nu släpper vi biljetter till sommarens matcher.



Allsvensk omstart
IFK Göteborg – Degerfors IF, måndag 4 juli kl. 19.00, Gamla Ullevi
En ljummen sommarkväll spenderas bäst på Gamla Ullevi. Efter ett fem veckor långt uppehåll får vi återigen ses på Gamla Ullevi. Med tusentals kamrater sjunger vi ”Snart skiner Poseidon”, måljublar och firar in sommaren. Boka in publikfesten, så ses vi på arenan!

Sommarens bästa fotbollsfest
IFK Göteborg – Mjällby AIF, söndag 17 juli kl. 17.30, Gamla Ullevi
Mitt i högsommaren bjuder vi in till fotbollsfest. Det kommer att finnas aktiviteter för stora och små på det fullpackade evenemangsområdet. Väl inne på arenan kommer ett fullsatt Gamla Ullevi att måljubla och stötta laget till tre blåvita poäng. Välkommen på sommarfest med fotboll, kamrater och Blåvitt!

Kamratmöte
IFK Göteborg – IFK Norrköping, måndag 1 augusti kl. 19.00, Gamla Ullevi.
När sensommaren står för dörren är det dags för kamratmöte på Gamla Ullevi. IFK Norrköping står för motståndet i denna spännande kamp. Det blir många matcher i matchen – Stahre mot Norling, Berg mot Nyman och Hahn mot Jansson. Detta är ett möte du inte vill missa – vi ses på Gamla Ullevi.

Stormöte – Göteborg vs. Stockholm
IFK Göteborg – Hammarby, måndag 15 augusti kl. 19.00, Gamla Ullevi.
Det är den första matchen med fullsatta läktare mot Bajen på Gamla Ullevi sedan pandemin. Det är dags för oss alla att återigen visa vilken klass det blåvita läktarstödet håller. Startelvan, laget och publiken kommer tillsammans göra allt för att se till att de tre poängen blir blåvita. Du behövs på plats – boka in matchen nu!

Generationsmatchen
IFK Göteborg – IK Sirius, söndag 28 augusti kl. 15.00, Gamla Ullevi.
Kärleken till IFK Göteborg går ofta från generation till generation och den första gången man sitter på läktaren och ser laget spela glömmer man aldrig. Den 28 augusti är det dags för Generationsmatchen – en match när vi hyllar den blåvita gemenskapen och bäddar för fullsatta läktare, både idag och i framtiden.

Vi ses på Gamla Ullevi!