Vi söker evenemangspersonal

Vill du vara en del av IFK Göteborg? 
Just nu söker vi evenemangspersonal inför den kommande säsongen. 

Vi arbetar intensivt för att förbättra upplevelsen för vår publik på Gamla Ullevi. Ett led i det arbetet är att säkerställa att vår evenemangsorganisation är förstklassig. Därför söker vi nu fler personer som vill vara med och utveckla våra evenemang.

Vi söker till säsongen 2022:

Värdar till Familjeläktaren
Familjeläktaren är den självklara platsen för alla blåvita familjer.
Exempel på arbetsuppgifter: Ansiktsmålning och pyssel med barnen, pyntning av sektionen, anordna aktiviteter såsom exempelvis fiskedamm, ballongutdelning eller autografskrivning. 

Till Familjeläktaren söker vi personer som är glada, positiva, initiativrika och som gillar att jobba med service. Det är en fördel om du är utbildad inom eller har erfarenhet från arbete med barn och/eller ungdomar.

Evenemangsinformatörer 
En informatörs syfte är att aktivt erbjuda service till besökarna vid deras ankomst till Gamla Ullevi. Uppgifterna kommer till största del att bestå av att besvara frågor från anländande besökare, men kan även handla om att t.ex. organisera och omfördela entréköer.

Värdar till Legendarläktaren
På Legendarläktaren sitter blåvita och meriterade profiler tillsammans med våra årskortsinnehavare. Vi söker nu personer som kan vara vårt ansikte utåt på sektionen, har ett gott värdskap och förmåga att ge förstklassig service till våra besökare. För att passa i rollen är du en person som skapar en positiv atmosfär runt dig, är utåtriktad och ansvarstagande.

Maskot – Lejonet Leo
Vår maskot Lejonet Leo är på plats både före och under matchen. Hans primära uppgift är att förgylla matchupplevelsen för våra allra yngsta supportrar. För att passa som maskot krävs att du är en utåtriktad och social person som vågar bjuda på dig själv och är full av energi.

Värdar till evenemangsområdet
Vid varje match har vi ett evenemangsområde utanför arenan, där det finns hoppborgar, foodtrucks och andra roliga aktiviteter. Vi söker nu värdar som tycker om att jobba med människor, har en naturlig fallenhet för service och utåtriktad.

Exempel på arbetsuppgifter: Bemanna aktiviteterna på området, pyntning av området, vara behjälplig vid frågor från våra besökare och se till att våra besökare får en bra upplevelse på området. 

Ansvarig till evenemangsområdet
Vi söker dig som kan ta ett större ansvar rörande evenemangsområdet. Du är IFK Göteborgs representant på plats och guidar såväl leverantörer som övriga värdar till rätt plats och arbetsuppgift. För att passa i rollen krävs att du är ansvarstagande, lösningsfokuserad och utåtriktad.

Personal till Blåvittshopens externa event 
Till våra externa event (t.ex. matchdagar, Kamratgårdsdagen) söker vi dig som vill jobba som säljare för Blåvittshopen. Som person är du driven, flexibel och tycker om att arbeta i team. Du har en hög stresstålighet och ser det som självklart att ha servicen för våra besökare i fokus. Tidigare säljvana är meriterande.

Ansökan
Skicka din ansökan till info@ifkgoteborg.se senast den 25 februari.
Märk ansökan med den/de roller som du är intresserad av.