En chansfattig match slutade i förlust

Mjällby vann med 1–0 efter en blek insats på Gamla Ullevi.

De 14 616 åskådarna på Gamla Ullevis läktare fick se en matchinledning där inte mycket stämde för vår del.

Bara några minuter in i matchen blev Emil Salomonsson liggandes efter en duell och tvingades dessvärre avbryta matchen.

Några större höjdpunkter bjöd inte den första halvleken på. Det var två lag som båda hade svårt att komma till chanser och halvleken utmynnade istället i ett ställningskrig på mittfältet.

Efter pausvilan var det vi som startade bäst och skapade direkt ett par lägen, där Anders Trondsens långskott strax över ribban var vassast.

Några minuter senare var det dock gästerna som skulle ta ledningen när Adam Ståhl cykelsparkade in ledningsbollen.

0–1 stod sig sedan matchen ut, och det blev således inga blåvita poäng den här gången.