Förlust mot Fredrikstad i målrik match

Norskarna numret större mot vårt U23-lag.

Tidig vändning i den andra halvleken – men två snabba mål från gästerna gjorde att matchen mot Fredrikstad slutade i förlust.

En blåvit U23-upplaga ställdes mot norska Fredrikstad, som nyligen vann OBOS-ligan.

Matchen inleddes i ett raskt tempo från båda lagen, där gästerna skapade de hetare målchanserna.

16 minuter in i matchen tog Kolbeinn Thordarson sats och rakade in sitt första mål för IFK Göteborg, vilket kvitterade matchen.
Men strax före pausvilan tog Fredrikstad ledningen på nytt.

I den andra halvleken byttes en hel del spelare och vi kom ut i ett rasande tempo.
Sex minuter in i halvleken spelade Abundance Salaou fram Hussein Carneil som läckert placerade in 2–1, och några få minuter senare kastade Rasmus Nåfors Dahlin ett långt inkast som friställde Linus Carlstrand. Elegant passade Linus Carlstrand fram till Eman Markovic som gav oss ledningen med 3–2.

Men i takt med att fler byten gjordes tappade vi momentum i matchen, och efter en kommunikationsmiss vid en frispark kunde Fredrikstad kvittera. Kort därefter luckrade man upp det blåvita försvaret och rullade även in 4–3-målet.

Sju mål totalt i matchen, som slutade med en vinst för Fredrikstad.