Storseger på Gamla Ullevi

4–2 mot Häcken i jubileumsmatchen.

Marcus Berg gjorde mål nummer 4 000 i minut 21 – sedan gjorde vi tre mål till.
Det blev en härlig kväll på Gamla Ullevi när vi besegrade Häcken med 4–2.

Tre segrar i rad inför matchen innebar ett laddat Blåvitt som marscherade ut på Gamla Ullevi för att ta sig an Häcken.

Efter en jämn inledning av matchen hittade Tomas Santos fram till Marcus Berg på vid den bortre stolpen. Vår lagkapten gjorde inga misstag och nickade säkert in 1–0 – vårt mål nummer 4 000 i Allsvenskan.

Till högljudda toner från den blåvita publiken fortsatte vi att trumma på, och i den 35:e minuten utökade vi vår ledning. Den här gången genom Sebastian Hausner, som gjorde sitt första mål i den blåvita tröjan.

Innan den första halvlekens slut hann även Arbnor Mucolli utöka vår ledning till 3–0, och ett par minuter senare räddade Pontus Dahlberg Ibrahim Sadiqs straff.

Fyllda av självförtroende så tog vi vid direkt där vi slutade efter halvtidsvilan och i matchens 52:a minut utökade Marcus Berg till 4–0.

Gästerna reducerade både en och två gånger – men när domaren blåste för slutsignal var det vi som stod som segrare med totalt 4–2.

Nästa hemmamatch väntar Brommapojkarna – säkra din plats nedan.