Till dig som ska på matchen mot Utsikten

Här har du allt du behöver veta inför matchen.

Hemmamatch måndag kväll – avspark 18.30
Vi möter Utsikten i den första gruppspelsmatchen i Svenska Cupen. Nedan finner du mer information inför avspark.

Matchstart
Matchen startar klockan 18.30. Entréerna öppnar kl. 17.30.

Entréer
Vid inpassering ombeds alla som kommer med biljett i mobilen att ljusa upp sin skärm till maximal styrka för en snabbare inpassering.

Biljetter
Observera att det inte finns någon biljettförsäljning på plats. Till denna matchen gäller endast förköpta biljetter som du kan köpa här.

Bortasupportrar
Denna match finns ingen dedikerad sektion för bortasupportrar i överenskommelse med Utsiktens BK. Rekommenderad sittplats för bortasupportrar är på sektion A-B. Biljetter köper du enklast här.

Tillgänglighetsinformation
Entréer för rullstolar sker vid entré DEF, vilket står angivet på biljetterna för rullstol.

Blåvittshopen
Blåvittshopen kommer att finnas på plats inne på arenan. Det kommer att finnas ett försäljningsställe på sittplats (DEF) och ståplats (GH). Passa på att göra dig redo för säsongen 2023 med halsduk, mössa och andra härliga grejer!

Mat och dryck
Kiosker finns i arenan.
Obs! Kioskerna är kontantfria och betalning sker med kort eller Swish.

Parkering
Det finns ett begränsat antal parkeringsplatser runt arenan. Hållplatsen Wieselgrensplatsen är bara en kort promenad från arenan och med hjälp av Västtrafiks webbsida kan man enkelt planera sin resa.

Säkerhet
IFK Göteborg arbetar ständigt för att kunna erbjuda trygga och säkra evenemang. Därför utförs bland annat visiteringar i entrén som kan påverka tidsåtgången för att komma in på arenan. Vi rekommenderar därför alla att komma i god tid för att undvika att missa starten på matchen. Om du önskar mer information om vårt säkerhetsarbete och vad som gäller på våra matcher hänvisar vi dig till vår hemsida.

För er som inte kan vara på plats
Kan du inte vara på plats, men vill ändå se matchen? Matchen sänds via C More med start klockan 18.25.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss gärna via biljetter@ifkgoteborg.se eller 031-703 73 00.