Till dig som ska på Mjällbymatchen

Här har vi samlat information inför ditt besök.

IFK Göteborg – Mjällby AIF
Lördag 3 juni klockan 15.00
Gamla Ullevi

Dagens matchvärd: Merinfo.

Här kan du läsa mer om matchen.

Kom i tid!
Entréerna öppnar klockan 13.30 och vi uppmanar alla besökare att komma i god tid till arenan. Påbörja din inpassering senast klockan 14.15 för att inte riskera att missa inmarschen med “Snart skiner Poseidon”.

Här hittar du allmän information inför ditt besök.

Klä dig i blått och vitt
Det är äntligen dags för Matchtröjans match. Vi uppmanar alla blåvita att bära favorittröjan, den blåa och vita. Ta fram rariteten från förr eller klä barnen, och dig själv, i årets hyllning till Supporterklubben Änglarna. Matchtröjan kan vara från nu eller då, det spelar ingen roll. Hela arenan ska vara blå och vit. Om du inte redan har en matchtröja är du varmt välkommen in till Blåvittshopen.

Evenemangsområdet
Evenemangsområdet utanför arenan öppnar klockan 13.00. Det kommer att vara ett fullpackat evenemangsområde med hoppborg, Lejonet Leo och ansiktsmålning. Utöver det kommer även nedan aktiviteter att finnas:

  • Våra e-sportspelare är redo att utmanas på FIFA.
  • Vår maskot Lejonet Leo finns på plats och busar med såväl stora som små.
  • I Familjeläktarens tält finns ansiktsmålning och gnuggis-tatueringar för dig som vill visa dina rätta färger lite extra. Vi bjuder dessutom alla barn på popcorn!
  • Blåvittshopen har tre tält på utsidan av arenan för dig som vill klä dig i de vackraste av färger.

Besök HardRock Cafe innan matchen
Vid matchen mot Mjällby AIF har vår partner HardRock Cafe en riktigt bra deal för dig med årskort eller matchbiljett. Vid köp av en varmrätt får du en valfri rätt från barnmenyn helt gratis. På plats kommer det också att finnas en trollkarl och en ballongkonstnär för att förgylla ert besök lite extra. Visa upp ditt årskort eller matchbiljett på plats för att få tillgång till superdealen!

Erbjudandet gäller för barn upp till 12 år. 

Blåvittshopen
Butiken öppnar kl. 12.00. Det kommer även att finnas tält vid Gunnar Grens staty, entré 3 och entré 9 från kl. 13.00. Varmt välkomna in!

SLO
Fem SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa hjälper till och kan svara på frågor. Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_IFKGoteborg. Du når även vår SLO, Christopher Lindahl, på slo@ifkgoteborg.se.

Kontakta oss
Vid frågor, kontakta oss på info@ifkgoteborg.se.