Fredagsseger på Tele2 Arena

Seger i bortamatchen mot Hammarby.

Det blev en trevlig fredag i Stockholm.
Hammarby besegrades med 3–1 på Tele2 Arena efter mål av Thomas Santos, Abundance Salaou och Gustaf Norlin.

Blåvitt tog tag i taktpinnen med en gång i Stockholm, där en tunn matchtrupp kom till spel.

20 minuter in i matchen fick Thomas Santos bollen strax utanför straffområdet och klippte till.
Otagbart för Oliver Dovin i Hammarby-målet.

Vi fortsatte att trycka på, och i början av den andra halvleken serverade Benjamin Brantlind en fin krossboll till Abundance Salaou.
Salaou, högerback för dagen, dribblade sig elegant igenom i straffområdet och sköt 2–0 med sin vänsterfot.

Hemmalaget reducerade i den 67:e minuten genom Viktor Djukanovic, men bara ett par minuter efter höll sig Gustaf Norlin framme på en retur och rullade enkelt in 3–1.

Hammarby, som fick avsluta matchen med tio spelare, lyckades inte ta sig tillbaka in i matchen på nytt. Istället kunde ett ungt Blåvitt säkra 3–1-segern.