Mattias Johansson är blåvit

Kontrakt fram till sommaren.

Han är tidigare landslagsman och har vunnit cuptitlar både i Holland och i Polen.
Nu är Mattias Johansson Blåvitt-spelare.
Ytterbacken har skrivit på ett avtal fram till sommaren.
– Att det är ett korttidskontrakt ger oss en möjlighet att ”testa” varandra, säger Ola Larsson, teknisk direktör.

Efter en lång karriär utomlands i Holland, Grekland, Turkiet och Polen väntar nu spel hemma i Sverige igen för Mattias Johansson.
Den 32-årige försvarsspelaren iklär sig nu den blåvita matchtröjan och har skrivit på ett avtal som sträcker sig till 31 juli i år.

– Att få representera IFK Göteborg är både en bra möjlighet för mig och en stor ära. Jag är här för att jobba hårt och att bidra med den rutin och kunskap jag byggt på mig genom åren, säger han själv.

Mattias Johansson är fostrad i IF Hallby i Jönköping och fick sitt allsvenska genombrott i Kalmar FF. Totalt har det blivit åtta landskamper och ett mål.

– Mattias kommer in och stärker konkurrenssituationen i försvaret. Han är flexibel i sitt spel och kan spela på båda kanterna. Det ger oss fler alternativ, säger Ola Larsson, teknisk direktör och fortsätter:

– Att det är ett korttidskontrakt ger oss en möjlighet att ”testa” varandra fram till sommaren. Han har en tydlig ambition att bidra samtidigt som vi får in en spelare med erkänt hög högstanivå och stor rutin.