Tottenham Hotspur Coach Clinic

Tottenham Hotspur i samarbete med IFK Göteborg och CoachenEvents genomför en tränarutbildning i Prioritet Serneke Arena helgen 7 - 8 april 2018.

Under en intensiv, lärorik och rolig helg får du möjlighet att lära dig hur man jobbar i en av Europas hetaste klubbar. De senaste åren har Tottenham etablerat sig toppskiktet i Premier League och blir allt mer framgångsrika i Champions League.

Under tränarkursen kommer coacher från Tottenhams akademi att presentera sin verksamhet. Hur man är organiserade, hur man jobbar med spelarutveckling i olika åldrar och vad som kännetecknar deras filosofi och metodologi.

Kom till Sveriges modernaste inomhusarena för fotboll – Prioritet Serneke Arena för en perfekt uppstart för säsongen. Kom själv – eller ta med dig dina kollegor. Ett perfekt tillfälle för dig som är engagerade inom fotbollen att skapa kontakter, få inspiration och nya kunskaper.

Tottenham Hotspur Coach Clinic är öppen för tränare på alla nivåer med ett brinnande intresse av att utveckla sig själva och få inspiration och nya kunskaper inför framtiden.

Mer information och anmälan här.