Akademi Fotbollsskolan – information

IFK Göteborgs Akademi Fotbollsskola för flickor och pojkar 7 - 8 år 2021 - födda 2014 och 2013.

IFK Göteborgs Akademi Fotbollsskola ingår i IFK Göteborgs Europa Akademi och är öppen för alla flickor och pojkar oavsett vilken förening spelaren tillhör. Meddela spelarens ordinarie tränare i den klubb spelaren tillhör att hon/han är med på träningar i IFK Göteborgs Akademi fotbollsskola.

IFK Göteborg har ingen lagverksamhet för flickor och pojkar som är 7 – 8 år. Istället erbjuder vi öppna träningar för flickor och pojkar.

I 7 – 8 års ålder är det i vår Akademi Fotbollsskola.

Från 9 – 13 års ålder erbjuder vi vår Europa Akademi samt Camper. Öppna Extraträningar har vi för 11 – 13 åringar. Efterhand erbjuder vi en del spelare att komma med i IFK Göteborgs lagverksamhet. Det här sker tidigast från 12 år.

Vår Akademi Fotbollsskola kommer att köras som längst från januari – april och september – december ca 15 gånger per år, det kan bli på vardagar klockan 15.30 – 16.30 alternativt på lördag eller söndag morgon exempelvis 8.00 – 09.00 eller 09.00 – 10.00 eller söndag kväll 16.30 – 17.30, vi tränar max en gång i veckan och det sker i Prioritet Serneke Arena på Kviberg. Träning sker inomhus i hall med konstgräs.

Ni anmäler spelaren genom att betala till IFK Göteborg plusgiro 581080-9 eller till IFK Göteborg Ungdom Swishnummer 123 461 70 15.

Ange datum, namn och födelsedag dvs sex siffror samt skriv AFS.

Kostnad per träning: 85 kr.

När ni betalt så behöver ni inte anmäla er innan träningarna – utan det är enbart att dyka upp. Det fungerar också att swisha i samband med träningen, ingen föranmälan behövs i så fall.

Information om när träningarna är kommer på IFK Göteborg hemsida under adressen nedan. Titta alltid på den sidan före träningen för att se om det är några ändringar. Inga personliga meddelanden sänds ut om ändringar.

Nyheter om Akademin

Kom omklädd eller klä om i våra omklädningsrum.

Vid respektive träning skriver ni eller vi upp namnet på varje spelare.

Frågor till: roger.gustafsson@ifkgoteborg.se