Foto: Bildbyrån

IFK Göteborgs Påsklovscamp

IFK Göteborg och Escape Sport erbjuder Påsklovscamp 6 - 8 april 2020. Öppen för flickor och pojkar födda 2007 – 2011.

Du kan välja två alternativ:

Boende:
Deltagarkort A, endast födda 2007 – 2010 kan välja boende.

Dagläger:
Deltagarkort B.

Vi kommer att vara inomhus i Nordens största multiarena Prioritet Serneke Arena. Området ligger i nordöstra Göteborg och alla aktiviteter finns inom gångavstånd. Fotbollshall inomhus, beachvolleybollhallen, bordtennishall mm. Boende bor på Kviberg Park Hotell i Prioritet Serneke Arena (om du väljer deltagarkort A, boende). Hitta till Prioritet Serneke Arena.

Träningen
Fotbollsträning för utespelare och målvakter. Träningarna sker i fotbollshallen på konstgräs i Prioritet Serneke Arena. Målvakter får specifik målvaktsträning.

Vi tränar enligt vårt eget utbildningsprogram ”Secrets to Soccer”. Träningarna handlar mest om teknik och anfallsspel för utespelare samt målvaktsträning. Det unika med Secrets to Soccer metoden är att:

– Spelarna lär sig hur de ska tänka när de tränar och spelar match (mental träning).

– Spelarna är koncentrerade, avspända och de föreställer sig hur de lyckas när de tränar och när de spelar matcher. Varje grupp har en huvudinstruktör och assisterande som är utbildade från IFK Göteborg Akademi.

– Vår värdegrund 4K – Kamratskap, Kul, Kämpa och Kunskap – presenteras och förespråkas under campen. Vi nämner hur mycket och bra träning som krävs för att nå sitt egna mål och hur bra det är med eget ansvar och personliga förberedelser inför varje träning och match.

Inkvartering för deltagarkort A:
Inkvartering sker på Kviberg Park Hotell efter första dagens träningar. Du bor tillsammans med tre andra spelare i ett rum med 4 bäddar. Omklädning och dusch sker på hotellrummet, byte till vanliga skor, gummiskor, tofflor mellan träningarna. Tänk på att packa med mer träningskläder för ombyte. Vi har ledare boende på Kviberg Park Hotell och spelarna har gemensamma aktiviteter i Prioritet Serneke Arena på kvällen. Spelare födda 2011 kan inte välja boende.

Anmälan och betalning
Deltagarkort A (boende) 2995 kr. Deltagarkort B (dagläger) 2090 kr. Betalning sker mot faktura som skickas från Escape Sport AB. Fakturan skickas till den e-postadress ni har anmält till oss. Om fakturan inte är betald efter förfallodatumet så faller anmälan bort.

Deltagarkort A
Logi: Kviberg Park Hotell. Inkvartering sker efter första dagens träningar.
Kost: För de boende är det helpension från middag ankomstdagen till lunch avresedagen. Mellanmål ingår.
Träningströja och vattenflaska ingår.
Kvällsaktiviteter.
Inskrivning/samling för träning 6 april klockan 12.00. Lägerslut 8 april klockan 16.00.

Deltagarkort B
Lunch dag två och tre samt frukt/smörgåspauser (frukost och middag äter spelarna hemma).
Träningströja och vattenflaska igår.

Frågor: Escape Sport 033–258850 info@escapesport.se
Frågor träning:
Roger Gustafsson, 0761-158130 roger.gustafsson@ifkgoteborg.se

Anmälan (vi tar emot max 100 spelare på campen) här.