Foto: Bildbyrån

Höstlovscamp med IFK Göteborg

IFK Göteborg Höstlovscamp 26 - 28 oktober 2020 är fullbokad.

Vi kommer att vara inomhus i Nordens största multiarena Prioritet Serneke Arena. Området ligger i nordöstra Göteborg och alla aktiviteter finns inom gångavstånd. Fotbollshall inomhus, beachvolleybollhallen, bordtennishall bland annat. Boende bor på Kviberg Park Hotell i Prioritet Serneke Arena (om du väljer deltagarkort A, boende). Vägbeskrivning.

Träningen:

Fotbollsträning för utespelare och målvakter. Träningarna sker i fotbollshallen på konstgräs i Prioritet Serneke Arena. Målvakter får specifik målvaktsträning.

Vi tränar enligt vårt eget utbildningsprogram ”Secrets to Soccer”. Träningarna handlar mest om teknik och anfallsspel för utespelare samt målvaktsträning. Det unika med Secrets to Soccer metoden är att:

– Spelarna lär sig hur de ska tänka när de tränar och spelar match (mental träning).

– Spelarna är koncentrerade, avspända och de föreställer sig hur de lyckas när de tränar och när de spelar matcher. Varje grupp har en huvudinstruktör och assisterande som är utbildade från IFK Göteborg Akademi.

– Våra ledord 4K – Kamratskap, Kul, Kämpa och Kunskap – presenteras och förespråkas under campen. Vi nämner hur mycket och bra träning som krävs för att nå sitt eget mål och hur bra det är med eget ansvar och personliga förberedelser inför varje träning och match.

Inkvartering för Deltagarkort A:

Inkvartering sker på Kviberg Park Hotell efter första dagens träningar. Du bor tillsammans med tre andra spelare i ett rum med 4 bäddar. Vi har ledare boende på Kviberg Park Hotell och spelarna har gemensamma aktiviteter i Prioritet Serneke Arena på kvällen.

Observera. Spelare födda 2011 kan inte välja Deltagarkort A.

Deltagarkort A (boende) 3250 kr.

Deltagarkort B (dagläger) 2250 kr.

Betalning sker via Swish eller Plusgiro.

Betalningsinformation skickas till den e-postadress ni har anmält till oss.

Anmälan (vi tar emot max 100 spelare på campen). Campen är FULLBOKAD.