Årets bortamatchresa genomförd

Flaggor, frukt och som vanligt stor glädje. Bortamatchresan med Young Fellows var i vanlig ordning ett stort nöje.

Lördagen den 4 augusti, 09:30: Avfärd från Göteborg och hela vägen över till andra sidan Sverige. Närmare bestämt för att se Kalmar FF–IFK Göteborg.

Även om 40 mil innebär i en buss innebär många timmar blir det aldrig långtråkigt tillsammans med Young Fellows.

Ombord fanns flaggor, frukt, godis och en otrolig portion glädje. Längs färden stannade vi till i Värnamo för att unna oss en härlig texmex-buffé.

Efter måltiden väntade en quiz i bussen. Vad den handlade om? Blåvitt, såklart.

Briljant quiz-master var Felix som med sin charmiga personlighet lyfte nivån på frågesporten ytterligare.

Till vinnaren Emil De Feo säger vi givetvis ett stort grattis.

Ni som följer oss på Instagram missade förstås inte alla härliga intervjuer från bussen österut. Även här fick vi se prov på talang från Felix i form av programledare och intervjuare.

Med många sidospår på alla frågor fick vi tillsammans en otroligt underhållande stund.

Tack alla kids för en otroligt trevlig lördag

På plats utanför Guldfågeln Arena gick vi i samlad trupp med vår banderoll i högsta hugg. Våra platser var helt perfekta och alldeles intill klacken.

Tillsammans skapade vi en glad och skön stämning på arenan under hela matchen. Låt vara att vi självfallet deppade över Kalmars båda mål och lika givet fick glädjefnatt då ”Vaje” kvitterade.

Trots förlust med 1–2 stod vi alla kvar för att hylla våra kämpande änglar och blåvita hjältar efter slutsignalen.

Resan hem bestod bland annat av ytterligare intervjuer, som på något vis spårade iväg till väldigt oväntade frågor och svar.

Dessutom tog Hugo Wincentson tag i taktpinnen och körde igång en musiktävling. Tävlingen gick ut på att lyssna på olika Blåvittlåtar. När musiken stannade skulle man kunna nästa ord i texten. Ett väldigt uppskattat inslag.

Trots att alla var trötta efter den långa dagen var det väldigt mycket sång, tävlingar och peppande hela den drygt fyra timmar långa bussresan hem.

Tack alla kids för en otroligt trevlig lördag.