En julhälsning från Emil

Efter åtta säsonger och 293 matcher har Emil Salomonsson valt att lämna IFK Göteborg. En insats återstår dock innan han lämnar.
– Jag har köpt tre årskort som jag gärna vill dela ut.

Ett stort och rymligt blåvit hjärta har bestämt sig för ett nytt äventyr och att uppfylla pojkdrömmen om att bli utlandsproffs. Samtidigt vill Emil Salomonsson ha kvar känslan av laget, hemmaarenan, ”Snart skiner Poseidon”, världens bästa supportrar och allt annat kring IFK Göteborgs matcher.
– Dels genom att bidra med tre årskort. På så vis kommer jag att vara en del utav IFK och atmosfären på Gamla Ullevi även framöver. För det andra vet jag att alla inte har möjlighet att skaffa ett årskort eller ens gå på enstaka matcher. Det skulle kännas väldigt bra att kunna hjälpa till med att ge tre personer den möjligheten, förklarar Emil.

I slutet av januari kommer de tre årskorten att delas ut. För att kunna bli innehavare till ett av dem behöver du lämna en motivering till varför just du, eller någon annan i din bekantskapskrets, ska få tillgång och möjlighet att låta Emil vara långt borta, men ändå på plats.

Skicka en kort motivering till: tavling@ifkgoteborg.se med ”Emils årskort” i ämnesraden senast 25 januari.

Vi kommer därefter att vidarebefordra motiveringarna till Emil, som själv får välja ut vilka som ska ha årskorten.