Finansieringsspecialist med operativt ansvar för IFK Göteborgs hållbarhetsarbete

IFK Göteborgs organisation består av Sporten med A-lag, Elitverksamhet och Akademi, Ekonomi/ administration, Säkerhet, SLO, Hållbarhet och Marknad och Kommunikation. Vår vision lyder ”IFK Göteborg ska alltid vara en klubb som alla ser upp till. På och utanför plan”.

Dina huvudsakliga ansvarsområden och arbetsuppgifter

Som Finansieringsspecialist med operativt ansvar tillhör du avdelningen Hållbarhet på IFK Göteborg. Du ansvarar för projektfinansieringen av klubbens hållbarhetsarbete i enlighet med uppsatta mål. I din roll kartlägger du relevanta utlysningar av bidrag, stipendier och fonder till projekt och koncept för att sedan göra ansöka om desamma ansökningar. Du följer upp, utvärderar och rapporterar beviljade projektstöd till hållbarhetschefen samt för en tät dialog med ekonomiavdelningen. Du kommer även projektleda vissa aktiviteter inom ramen för IFK Göteborgs hållbarhetsarbete.

I tjänsten ingår att företräda IFK Göteborg i olika sammanhang, samverkan med övriga avdelningar och projekt inom klubben samt ansvar för att bedriva arbetet i enlighet med klubbens verksamhetsplan, stadgar för IFK Göteborg Fotboll, budget och övriga policydokument. En del av arbetet sker på obekväm arbetstid.

Kvalifikationer

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och söker dig som brinner för och har erfarenhet av hållbarhetsarbete och samhällsfrågor. Du har dokumenterad erfarenhet från att arbeta med projektadministrering gällande ansökningsförfarande, uppföljning och rapportering. Du har god kännedom om relevanta aktörer och bidragsgivare inom hållbarhetsarbete samt god datorvana och kunskap kring nödvändiga arbetsverktyg för att kunna utföra projektprocesser.

Som person är du ansvarsfull, strukturerad, flexibel när omständigheterna kräver det och du brinner för att bidra till ett bättre Göteborg och till ett bättre samhälle. Du är van att leda dig själv i ditt arbete likaväl som du tycker om att arbeta i grupp.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidare (IFK Göteborg tillämpar 6 månaders provanställning)
Omfattning: Heltid
Tillträde: Omgående

Välkommen att skicka in ditt CV till jobb@ifkgoteborg.se senast 4 januari 2019. Märk ansökan med ”Finansieringsspecialist med operativt ansvar”


Kontakt

Elisabeth Anderton, Hållbarhetschef: elisabeth.anderton@ifkgoteborg.se