Maskotar, Flaggbärare och Bänkvärmare 2018

Vill ditt lag uppleva stämningen vid en av IFK Göteborgs matcher nere från innerplan? Eller gå hand i hand med en allsvensk spelare under inmarschen till "Snart skiner Poseidon"? Eller kanske till och med göra high-five med vår nya tränare Poya Asbaghi? Läs mer nedan för er chans att skapa minnen för livet.

Bänkvärmare
Att vara bänkvärmare är precis som det låter, fast roligare. Som bänkvärmare på IFK Göteborgs matcher får du och ditt lag tillsammans titta på uppvärmningen medan du sitter på hemmalagets bänk. Känner du för att stå så gäller samma regler för dig som för tränare Poya Asbaghi – håll dig innanför linjerna! När spelarna är på väg ut från uppvärmningen och på väg in i spelartunneln står du och dina lagkamrater redo för att ge high-five till killarna i laget.

För att vara bänkvärmare skall man vara mellan 8-12 år och max 18 barn får delta.
Alla barn som deltar samt fyra ledare får biljetter på Young Fellows, sektion K1-K2 för att kunna se matchen. Läs mer om Young Fellows.

Flaggbärare
Upplevelsen startar 60 minuter innan avspark då man, på första parkett, alldeles intill sidlinjen får titta på A-lagets uppvärmning. I samband med inmarschen får man sedan rada upp sig på innerplanen och vara en del av inramningen vid ”Snart skiner Poseidon”. För att vara flaggbärare behöver man vara 20-25 barn i gruppen. Barnen skall vara mellan 8-12 år.

Alla barn som deltar samt fyra ledare får biljetter på Young Fellows, sektion K1-K2 för att kunna se matchen efter genomförd inmarsch. Läs mer om Young Fellows.

Maskotar
Att vara maskot på IFK Göteborgs matcher innebär att man är en del av inmarschen inför avspark. Tillsammans med startelvan i respektive lag vandrar man ut på innerplan till tonerna av ”Snart skiner Poseidon. För att vara maskot på IFK Göteborgs matcher måste man vara mellan 8-11 år gammal. Observera att det krävs totalt 22 barn för att kunna genomföra inmarschen.

Laget som är maskotar får 27 biljetter på sektion Young Fellows, K1-K2 för att kunna se matchen efter genomförd inmarsch. Läs mer om Young Fellows 

Frågor samt intresseanmälan
Eftersom intresset är stort kring att delta vid någon av våra matcher kommer vi även i år att lotta vilka lag som skall få göra vad och vilka som får chansen att delta.

Skicka in er intresseanmälan för säsongen 2018 här.
Sista dagen för att skicka in en intresseanmälan är 31 januari.
Under februari månad meddelar vi vilka lag som blivit valda.

Vid frågor eller funderingar kontakta IFK Göteborgs kansli på info@ifkgoteborg.se eller på 031-703 73 00.