Så stödjer du Tifofonden

IFK Göteborg blir inte ett topplag på planen den här säsongen. Däremot är det ingen som överträffar oss på läktaren. Till stor del beroende på ett antal mäktiga tifon.

Ni som fanns på plats i det oavgjorda mötet med Elfsborg senaste noterade naturligtvis den häftiga inramning som serverades från klackläktaren inför avspark. Det var ett av flera makalösa tifon under 2018. Som naturligtvis kräver många timmar, noga planering och nödvändiga resurser.

För att vi ska få vara med om magiska ögonblick även under 2019 behöver Tifogruppen fylla på sin kassa och har därför nyligen startat en kampanj med målsättningen att få in 100 000 kronor innan årets säsong är över. Du kan bidra med att swisha valfri peng till följande nummer: 123 024 1539.

Nästa hemmamatch väntar nytt motstånd från vår huvudstad. 27 september kommer AIK till Gamla Ullevi. Precis som mot Djurgården tidigare i våras kommer hela kortsidan att vara en klacksektionen att vara uppdelad på två etage. ”KB goes big” – igen. Inte minst på grund av den succé initiativet innebar förra gången då ljudvolym togs till en helt ny nivå. Här kan ni läsa mer om initiativet.

– I övrigt kan vi konstatera att biljetterna till kommandobryggan säljs på i bra takt och att sektionen är snart slutsåld. När så skett får vi jobba för att fylla nedre stå (sektion G/I) och tillsammans skapa ett tryck utöver det vanliga, säger Christopher Lindahl, IFK Göteborgs SLO.