Slutspurt i IFK Göteborgs julkalender

Fem luckor återstår i julkalendern. Missa inte att gå in och tävla!

Det återstår nu fem luckor i julkalendern 2018 och än återstår det massor av fina priser och erbjudanden. Eller vad sägs om ett årskort hos Nordic Wellness, en klocka från George Jr från Klockson (värde 2400 kr) eller ett kit med årskort och signerad ligaboll? Det är med andra ord hög tid att köpa årskort för att inte missa chansen att tävla om dessa härliga klappar.

Tävlingar

Varannan dag innehåller luckan en tävling med fina klappar från våra samarbetspartners. Alla som förnyat/köpt sitt årskort inför säsongen 2019 och som deltar i tävlingarna har chansen att vinna. Tillvägagångssättet är enkelt. Varannan dag öppnar vi en ny lucka som, utöver ett fint pris, innehåller en fråga. Det enda du behöver göra är att svara på frågan, därefter lottas vinnaren fram bland alla som svarat rätt. Vinnaren presenteras på luckan dagen efter.

Klicka här för att komma till IFK Göteborgs julkalender 2018.
Klicka här för att förnya eller köpa årskort.

Tidigare vinnare

Lucka nr 2: Matthias Pernerstorfer.
Lucka nr 4: Alexander Hallbäck.
Lucka nr 6: Andreas Johansson.
Lucka nr 8: Micael Björklund.
Lucka nr 10: Rasmus Kahr Hansen, Peter Taffo, Börje Karlsson.
Lucka nr 12: Toomas Grünberg.
Lucka nr 14: Christoffer Krull.
Lucka nr 16: Patrik Andersson.
Lucka nr 18: Sebastian Nilsson.

Erbjudanden från Blåvittshopen

Varannan dag kommer luckan att innehålla ett förmånligt erbjudande från Blåvittshopen. Erbjudandet gäller för alla blåvita, så passa på att fylla ytan under granen med paket från IFK Göteborg. Erbjudandet gäller i både butik och i webshopen!

Lycka till och God Jul önskar IFK Göteborg!