Matchtröja 2018 dummy tröja

Vi söker dig som gillar att jobba hårt

Att arbeta hårt sitter i väggarna på Kamratgården. Det är helt enkelt enda vägen till framgång. Nu letar vi efter dig som vill bidra till att vi även framöver är en av de ledande föreningarna i Norden.
IFK Göteborg söker två säljare till sin verksamhet.

Olika undersökningar slår varje år fast att IFK Göteborg är ett av de starkaste och mest uppskattade varumärkena inom svensk idrott. Det är naturligtvis inget epitet som kommer med automatik.

Bakom populariteten ligger inte bara tuffa träningstimmar på gräsmattan, utan lika mycket hårt slit vid sidan av fotbollsplanen.

Är du beredd att bidra med energi, uppkavlade ärmar, vinnarskalle och utmaningar är vi intresserade av dina tjänster och har följande att erbjuda: 

SÄLJARE

Vi söker dig som har en bred erfarenhet av tidigare försäljning. Vi ser också en utvecklad förmåga att bygga relationer på lång sikt och att utveckla affären till båda parters belåtenhet. Detta med en stark fokus på försäljning. Stresstålighet och ett intresse för idrott är naturliga egenskaper för den roll vi erbjuder.

Var också redo för att tjänsten innebär arbete på såväl kvällar som helger.

Lön efter överenskommelse.
Märk ansökan : Säljare IFK Göteborg

SÄLJARE JUNIOR

Hunger, ambition och flexibilitet är viktiga karaktärsdrag hos den vi är ute efter.

Likaså att ta sig an olika uppgifter inom föreningen vid behov. IFK Göteborg är en kamratförening som sätter stort värde på att du – för klubbens bästa – bidrar till det tajta team som finns på Kamratgården.

Med telefonen som verktyg och fokus på sälj skall du arbeta med att i första hand få in partners till de första nivåerna i vår partnerstege.

Var också redo för att tjänsten innebär arbete på såväl kvällar som helger.

Lön till en del fast och en del provisionsbaserad.
Märk ansökan: Säljare junior

Låter ovanstående intressant och som att just du är den vi söker?
Skicka din ansökan och ditt CV till: jobb@ifkgoteborg.se
Senast onsdag 4 april önskar vi ha den hos oss.