Robin Söder – ärkeängel 2018

Supporterklubben Änglarna har haft årsmöte. Där utsågs bland annat Robin Söder till 2018 års ärkeängel.
– Hedersamt och mycket smickrande. Det är ett fint gäng kamrater som fått den utmärkelsen tidigare, säger anfallaren.

Änglarnas årsmöte hölls som sedvanligt på restaurang 12:ans vid Gamla Ullevi. Som en punkt på agendan skulle förra årets ärkeängel utses. Valet föll på Robin Söder med följande motivering:

”Supporterklubben Änglarnas hederspris 2018 går till en ängel som sedan genombrottet för tio år sedan varit en oklanderlig representant för IFK Göteborg. Med ödmjukhet, professionalitet, och ett stort klubbhjärta har han varit ett föredöme för såväl spelare som supportrar. Han har bjudit supportrarna på många oförglömliga stunder och han har sänkt fler klubbar än Djurgården med sina mål. Under en tuff tid för klubben valde han 2018 att återvända från utlandet och representerar nu återigen A-laget. Vi är glada över att ha honom med oss på vägen tillbaka till toppen.”

Robin kommer att få ta emot priset inför matchen mot Gais på måndag.

Övrigt att notera från mötet var att Sara Pudic fortsätter som ordförande och Marcus Dahlman kommer in som nytillskott i styrelsen. Christian Kahr Hansen kommer in som ny suppleant.

Flera personer lämnar styrelsen och bland dem finns Erik Gerdén som suttit med i tio år. Erik och de övriga som lämnar fick varma applåder av medlemmarna, för allt sitt slit.

Här hittar du alla tidigare ärkeänglarna.