IFK söker eventpersonal

Vill du vara en del av IFK Göteborg?
Just nu söker vi eventpersonal till kommande säsong 2020.

Arbetet sker främst på våra matcharrangemang på Gamla Ullevi, men det kan även vara så att vi behöver din hjälp på andra evenemang som till exempel på Kamratgårdsdagen. Är du intresserad, skicka i så fall ett mail till: info@ifkgoteborg.se där du berättar mer om dig själv och vilken roll som skulle passa just dig. I ämnesraden anger du vilken eller vilka av rollerna nedan som du är intresserad av.

Evenemangsområdet
Nu söker vi dig som vill vara en del av vårt evenemangsområde. Du som person tycker om att jobba med människor och framförallt med barn då många av våra minsta supportrar hänger här innan match. Du ser till att våra besökare har det bra, är behjälplig vid frågor och kanske blir just du ansvarig över någon av våra roliga stationer på området. Området öppnar två timmar innan avspark och sen är det full fart tills matchen drar igång. Evenenmangsområdet har stående inslag i form av besök av vår maskot Leo samt en station för ansiktsmålning och gnuggis-tatueringar för alla som vill visa lite extra färg. Det finns alltid hoppborgar, musik och en uppblåsbar fotbollsplan.

Legendarläktaren
På legendarläktaren sitter våra UEFA-cupvinnare och svenska mästare tillsammans med våra årskortsinnehavare. Service är bara förnamnet på dig som ska jobba här då du ska se till så att våra besökare får en härlig upplevelse på Gamla Ullevi.

Maskot
Lejonet Leo är på plats både för och under match och förgyller upplevelsen för våra allra minsta supportrar. Du som person ska vara go, glad och snäll, utåtriktad och givetvis ska du våga bjuda på dig själv, showa loss och vara full av energi.

Informationsvärdar
Före matchen behöver vi dig som kan hjälpa oss att svara på frågor och se till att våra besökare har det bra på plats för bästa möjliga upplevelse.

Änglaland
Gillar du fotboll och brinner för barn och ungdomar – då är Änglaland något för dig. Just nu söker vi värdar/värdinnor till vårt evenemangsområde och till familjeläktaren på Gamla Ullevi. Du och ett gäng andra värdar tar hand om ansiktsmålningen, roliga tävlingar, fiskedamm med mera.

Young Fellows
Liksom Änglaland är Young Fellows sektionen för dig som brinner för fotboll, IFK Göteborg och ungdomar. Här står IFK Göteborgs framtida supporters, partners och spelare. Du finns nära till hands för våra Young Fellows-medlemmar och ser till att deras besök blir så bra som möjligt. Både vårdnadshavare och besökare skall känna sig trygga under match. Du sprider IFK Göteborgs värdegrund och en positiv supporterkultur. Arbete kan komma att innefatta andra arrangemang kopplade till Young Fellows så som till exempel YF-away, Bortamatch på hemmaplan och Kamratgårdsdagen.