Info till dig med årskort eller biljett till AIK-matchen

IFK Göteborg kommer att spela även matchen mot AIK på Ullevi. Nedan följer mer information för dig som är årskortsinnehavare eller biljettköpare.

Detta gäller för årskortsinnehavare och för dig med biljetter märkta med ”Gamla Ullevi”:

Årskortsinnehavare/biljettinnehavare kommer att kunna använda sina årskort och biljetter i entrén på Ullevi. Du behöver inte byta ut din befintliga biljett.

Legendarläktaren

Årskort/biljetter på Legendarläktaren hänvisas till Ullevi Lounge (ingång mellan entré 9 och 10, skyltat “Ullevi Lounge”).

Övriga sittplatssektioner

Årskort/biljetter på sittplats hänvisas till entré 9 och 10 och sektionerna PQR och STU. Sektionerna PQR är på övre etage och har tak. Sektionerna STU är på nedre etage och är närmare planen. Det kommer vara möjligt att gå mellan sektionerna PQR och STU väl inne på arenan.

Kommandobryggan/Nedre stå

Årskort/biljetter Kommandobryggan och nedre stå (G/I) hänvisas till Kommandobryggan, entré 1. Platserna på Kommandobryggan är under tak.

Bebbens Hylla

Årskort/biljetter Bebbens Hylla kan välja att gå in vid Kommandobryggan (entré 1) eller sittplats (entré 9 eller 10).

Young Fellows

Årskortsinnehavare på Young Fellows sitter på sektion M1 tillsammans med maskotar, bänkvärmare och flaggbärare.

Familjeläktare

Årskortsinnehavare/biljettköpare på Familjeläktaren hänvisas till entré 9 och 10 och sektioner PQR/STU.
Observera att arenan är onumrerad och att det kommer att sitta blandad publik på samtliga sektioner.

Rullstolsläktare

Årskortsinnehavare/biljettköpare på rullstolsläktaren hänvisas till rullstolsläktare på Ullevi (entré 9 STU). Använd befintligt årskort/biljett.

Onumrerade platser på hela arenan
Hela arenan säljs onumrerad.
På grund av den korta framförhållningen hinner vi inte lösa det tekniskt bakomliggande som krävs för att sälja biljetter med angiven plats till matchen.

 

Byte till solsidan
För att byta till solsidan kan du mejla in ditt ärende till info@ticketmaster.se. När du byter spärras ditt årskort/din Gamla Ullevi-biljett och du får en ny biljett till matchen. Öppettider är vardagar kl. 09.00-17.00. Byten ska genomföras senast fredag 26 april kl. 12.00.

Kontakta oss

Vid frågor kontakta oss gärna på 031-703 73 00 eller info@ifkgoteborg.se.