Våravslutning och familjefest mot Örebro

Till helgen är det dags för match på andra sidan bron men redan nästa lördag spelar vi på vår hemmaplan igen. Matchen mot Örebro vill ni inte missa.

Den 1 juni klockan 16.00 avslutar vi vårsäsongen på Gamla Ullevi med match mot Örebro. Vi har som alltid haft ett fantastiskt publikstöd under våren och nu välkomnar vi alla att en sista gång före sommaren stötta laget på plats och avsluta våren som obesegrade på hemmaplan. Laget har gett allt, och det ska vi också göra en sista gång före sommaruppehållet.

IFK Göteborg bjuder in till familjefest på utsidan redan från klockan 14.00. Vi blåser upp hoppborgarna och tar fram den lite klurigare wipeout-leken för de lite äldre barnen. Spelare från a-truppen finns på plats redo att utmanas i nattduellen, klubbslaget, ballongpumpning och prickkastning. Som vanligt serverar The Hatch sina fantastiska burgare bredvid våra ansiktsmålare och givetvis kommer Leo att dansa runt på området. Det kanske till och med bjuds på något gott om man har tur.

Det kommer med andra ord att bli en helt perfekt start på juni och förhoppningsvis tre poäng på kontot. Detta vill ni inte missa så passa på att köpa era biljetter nu.

Köp dina biljetter här.