Här är det nya Flexkortet

I väntan (och längtan) efter den allsvenska säsongen lanserar vi nu Flexkortet. Du får 15 biljetter som du kan använda när du vill på Blåvitts hemmamatcher.

Med Flexkortet får du 15 biljetter att fördela på Blåvitts hemmamatcher i allsvenskan 2020. Många har efterfrågat en lösning som denna.

Jämfört med ett årskort där du har 15 bestämda matcher och din fasta plats på arenan kan du med Flexkortet välja att använda flera pottbiljetter till en och samma match. Flexkortet passar extra bra för dig som vet att det finns matcher du inte kommer att kunna gå på eller som vill gå med olika sällskap på olika matcher.

Fördelarna med Flexkortet är många:
  • Du får själv välja hur många av de 15 flexbiljetterna du vill använda till en specifik match*.
  • Du får välja var du vill sitta eller stå.
  • Flexkortet är inte personligt – du kan alltså dela det med flera personer.
  • Du kan byta plats och sektion från match till match.
  • Du får förköpsrätt vid biljettsläpp.

Flexkort Plus – Alternativet för dig som vill kunna välja plats på långsida, kortsida, Familjeläktaren, Bebbens hylla, Kommandobryggan eller nedre ståplats.
Pris: 3 500 kronor.

Flexkort – Passar utmärkt för dig som trivs på våra prisvärda sittplatser på långsidans ytterkanter och kortsida. Gäller även på Familjeläktaren, Kommandobryggan och nedre ståplats.
Pris: 2 500 kronor.

Köp Flexkortet här

* Mot AIK och Malmö FF får du använda högst en pottbiljett. Denna restriktion kan komma att utökas till någon ytterligare match under säsongen.