Prenumerera på stödbiljetter

För att underlätta för supportrar att stötta Blåvitt lanserar Fjärde Oktober-rörelsen prenumeration på stödbiljetter. De som vill kommer att kunna teckna upp sig för två, fyra, eller åtta stödbiljetter per månad.

– Vi har velat erbjuda detta länge men det är först nu som tekniken är med oss. Vi hoppas att många änglar hakar på tåget, säger John Pettersson, Supporterklubben Änglarnas ordförande och talesperson för Fjärde Oktober.

Förra året genomförde klubben flera lyckade swishkampanjer, exempelvis #Publikrekordet och #Fullsattfinal, som genererade viktiga intäkter.

–  Tanken är att vi kan sätta det i system genom att folk helt enkelt förbinder sig till att köpa ett mindre antal stödbiljetter per månad. På det sättet får Blåvitt en förutsägbar inkomst som förhoppningsvis kompenserar för publiktappet, säger John Pettersson.

Prenumerationerna finns på tre olika nivåer: femtio, hundra, och tvåhundra kronor.

–  Vi har stor respekt för att mångas inkomst är drabbade under pandemin. Därför har vi valt att erbjuda lite olika nivåer på stödet, säger John.

Alla prenumeranter får ett diplom. De som väljer att stötta på de högre nivåerna får även en exklusiv Fjärde Oktober-pin.

–  En enskild ängel som skänker en hundralapp gör ingen stor skillnad. Men tusentals änglar som alla skänker en hundring per månad blir miljonbelopp under en säsong. Vårt slutmål är 4 ooo prenumeranter. Når vi sådana siffror kommer vi att klara Fjärde Oktobers insamlingsmål på fem miljoner utan problem, avslutar John.

–  Allt engagemang, den energi och de resurser som våra supportrar visar i en tid när det aldrig har varit viktigare, är underbart att se. Blåvitt går en ljus framtid till mötes. Tillsammans rör vi oss i en positiv riktning. Att vi gemensamt gör allt för att hjälpas åt gör stor skillnad, säger klubbdirektör Håkan Mild.

Läs mer och bli månadsprenumerant här.