Evenemangsinformation inför Kalmarmatchen

Avspark klockan 19.00 på Gamla Ullevi.
Här har vi samlat information för dig som ska på matchen.

IFK Göteborg – Kalmar FF
Måndag 2 maj kl. 19.00
Gamla Ullevi

KÖP BILJETTER HÄR

Entréerna öppnar kl. 17.30 och vi uppmanar alla besökare att komma i god tid till arenan. Påbörja din inpassering senast 18.15 för att inte riskera att missa inmarschen och ”Snart skiner Poseidon”.

Här hittar du allmän information inför ditt besök.

Bebben-matchen

Vid denna match kommer vi att hylla en av de allra största – Bertil ”Bebben” Johansson. Med start kl. 18.30 intervjuas Donald Niklasson om Bebben, vem han var som person och hans tid i IFK Göteborg. Matchbollen bärs in av Solveig Johansson, Bertils fru, och deras två barn. Vi kommer även att ha en speciell film till ”Snart skiner Poseidon” på storbildsskärmarna till Bebbens ära. Var på plats i god tid för att inte missa inramningen! Läs mer här.

Köpa biljett

Enklast är att köpa biljett på ifkgoteborg.ebiljett.nu. På matchdagen öppnar biljettkassorna kl. 17.00 vid Gamla Ullevi.

Evenemangsområdet

Evenemangsområdet utanför arenan öppnar kl. 17.00. Här kan du få en ansiktsmålning, träffa dagens matchvärd Nordic Wellness eller prova den spännande hinderbanan. Passa på att utmana vårt e-sportlag med GGFrolle i spetsen i FIFA22 och ta din egen bild med hörnflaggan, likt den klassiska bilden på Bertil ”Bebben” Johansson. Varmt välkommen!

Gästande organisation

På besök denna match är Förortsakademien. De kommer att ha ett tält på evenemangsområdet och även bli intervjuad på innerplan i halvtid. Besök dem gärna eller läs mer här.

Blåvittshopen

Butiken öppnar kl. 16.00. Det kommer även att finnas försäljningsställen vid Gunnar Grens staty, entré 3 och entré 9 från kl. 17.00. Varmt välkomna in!

SLO

Två SLO:er finns på plats från IFK Göteborg. Dessa hjälper till och kan svara på frågor. Följ gärna SLO på Twitter: @SLO_IFKGoteborg. Du når även vår SLO, Christopher Lindahl, på slo@ifkgoteborg.se.

Kontakta oss

Vid frågor, kontakta oss på biljetter@ifkgoteborg.se.

Vi ses på Gamla Ullevi!